Despre noi

Fresh4All pentru un meniu rapid si sanatos

Fresh4All a luat parte la promovarea si lansarea unui concept nou in Romania si anume conceptul de slow cooking.

Prin slow cooking se intelege mancarea gatita fara grasimi, la temperaturi scazute, pentru a pastra proprietatiile pozitive ale alimentelor si pentru a pastra cat mai bine aroma naturala a produselor.

Din 2015 munca realizata de Fresh4All s-a concretizat in deschiderea si realizarea unui local Fresh4All, in mall-ul Liberty Center Mall, de pe Strada Progresului Nr. 151 -171. Aici ne puteti gasi pentru a savura portii de alimentatie sanatoasa.

Va asteptam cu mare placere!

logo

Pulled Pork & Beeaf.
Se stie ca unul dintre alimentele cele mai iubite si consumate de catre oameni este carnea de porc. Ea este o sursa importanta de proteine, dar daca proteinele se pierd in momentul gatirii, atunci nu mai este atat de bogata. La Fresh4All carnea de porc este gatita in asa fel incat proteinele si substantele nutritive sa nu se piarda, iar gustul sa fie mai intens.
Fresh4All va aduce in farfurie un sandwich cu pulled pork sau unul cu pulled beaf. Nu este un sandwich obisnuit, cu carne de porc sau vita prajita, ci unul diferit. Carnea de porc este gatita dupa metoda slow cooking, si anume lasata la cuptor in jur de 10-12 ore, la temperature scazute. Astfel, sunt pastrate toate substantele nutritive, iar consistenta si textura se pastreaza pentru ca aspectul sa fie pe masura gustului.

slide-slow-cooking-1

Slow Cooking – elementul cheie in bucataria Fresh4All.

In ultima perioada, tot mai multi specialist culinari si-au indreptat atentia spre alimentatia sanatoasa. De cele mai multe ori, oamenii confunda mancarea sanatoasa, cu alegerea celor mai bune ingrediente si folosirea a unei cantitati cat mai mici de grasimi. In realitate, nu doar in aceasta consta alimentatia sanatoasa, ci si in preparea lor in cele mai bune conditii.
De ceva timp, in bucatariile romanesti si-a facut loc printre mese si aragazuri, un nou concept, si anume slow cooking. Asadar, romanii vor sa manance sanatos. Ce vrea sa insemne acest nou concept? Prin slow cooking, asa cum spune si numele, intelegem o metoda lenta de a gati. Mai exact alimentele, in mod deosebit carnea, se lasa la cuptor in jur de 10-12 ore la temperature reduse. Nu sunteti pe deplini convinsi ca aceasta este o metoda benefica si utila in bucatarie? Ei bine, primul si poate ce mai important beneficiu adus odata cu aceasta noua metoda de a gati, este acela ca la final obtii o mancare sanatoasa si gustoasa. Preparatele alimentare isi mentin toti nutrientii, nu se pierde nicio vitamanina, niciun carbohidrat sau oricare alt compus benefic organismului nostru.
Fresh4All a lansat si promovat pe piata conceptul de slow cooking in propria bucatarie, si a incercat sa il promoveze printre romani ca fiind o metoda sigura si benefica in prepararea alimentelor. Echipa de specialisti culinari a vrut sa le ofere romanilor o mancare sanatoasa si gustoasa, bogata in substante nutritive, benefice pentru corpul lor. Astfel, fiecare portie pusa in farfurie inseamna o portie de carbohidrati, vitamine, minerale si alte proprietati. In plus, mancarea are un gust si un aspect natural.